Strategiarbejde
og strategiske forløb

Strategier bliver først rigtig interessante, når de bliver omsat til handling.

Strategier skal være anvendelige anvisninger på hvordan en virksomhed eller organisation bevæger sig i en given retning. Strategier skal gøre det lettere at prioritere og lettere at koordinere.

Vi understøtter ledere på alle strategiske niveauer. Når du vælger at indgå i et samarbejde med go’proces, får du direkte adgang til alle vores faglige kompetencer. Du vil opleve os som venligt vedholdende og altid med et øje på helheden i din virksomhed.

Go’proces er optaget af at begrænse mængden af strategidokumenter og administrativt arbejde og i stedet bruge kræfterne på at skabe effekt.

Vi kan være med når strategien udarbejdes, gennemprøves og implementeres.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail:  rikkekajhoj@goproces.dk.

Hvad kan strategiarbejde og strategiforløb med go’proces?

Vi tager afsæt i lige netop den situation, som i er i. Strategiarbejdet skal forholde sig til jeres dagligdag, og vi bruger cases og materiale fra jeres organisation i processen, så strategien ikke bliver virkelighedsfjern.

Hvordan kommer man i gang?

Hvis i har brug for hjælp til at få strategien til at leve, starter samarbejdet med et indledende møde, gerne med medarbejder repræsentanter, på et par timer. På mødet drøfter vi jeres behov – og om vi, bordet rundt, mener at vi er et godt match.

Vi vil være interesserede i:

  • Hvordan situationen er hos jer lige nu og her

  • Jeres hidtidige erfaringer med strategiarbejde?

  • Hvordan laver vi et forløb, der er mest nyttigt for jer?

  • Hvad vil i gerne kunne efter forløbet?

  • Hvilke udfordringer og problemer bliver løst med forløbet? Og hvilke gør ikke?

  • Hvordan måler og følger vi op på arbejdet under og efter forløbet?

  • Vi kommer ofte 2 konsulenter til mødet med jer, fordi det kan give jer et indtryk af hvem der kunne løse opgaven – og fordi vi altid laver back-up. En konsulent fra go’proces har et bagland, der kan hjælpe, sparre og sikre at opgaven løses sikkert.

Hvordan følger vi op på forløbet undervejs?

Vi følger tæt op, fordi alting forandres så hurtigt. Planer og prioriteringer ændres og selv strategiske satsninger må undervejs tilpasses. Vi gør alt det, der skal til for at få det maksimale ud af forløbet.

Ofte er der opsat mål og delmål – og de skal forfølges – samtidigt med at vi holder øje med hvad der tjener helheden bedst.

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735