Kontakt

Go’Proces

Vi lever for den positive forandring, der skaber ny mening for mennesker og ny vitalitet for organisationer.

Vi iværksætter aldrig processer for processernes skyld. Vi vil se resultater, og vi skal skabe positiv forandring. Hver gang.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail: rikkekajhoj@goproces.dk  

Kontoret

Har du spørgsmål til vores ydelser, er du altid velkommen til at sende en mail til kontoret på
Mail: info@goproces.dk

 

Vores uddannelser:

Proceskonsulent uddannelsen

Du bliver inspireret og udfordret i trygge rammer – og får præsenteret den nyeste teori og praksis inden for proces-fagligheden. Vi arbejder med løsninger på opgaver fra din og holdets hverdag, og på den måde bliver der direkte koblet til din arbejdsplads.

Familiecoaching

Kompetencegivende uddannelse (modul fra den pædagogiske diplom) der er målrettet dig, der arbejder i de pædagogiske fag og som ønsker at styrke og udvikle dine kompetencer i forhold til de familier du er i kontakt med. Du bliver klædt på til at være en kompetent og struktureret samtalepartner for familier med behov for støtte i hverdagen. Vi med barnet i centrum og med fokus på de dynamikker og relationer der er i familien.

Den faciliterende underviser

Vil I styrke undervisernes klasseledelsen?

Den faciliterende underviser er en uddannelse til erhvervsskoler, social- og sundhedsskole, tekniske skoler, arbejdsmarkedsskoler og andre uddannelsesinstitutioner for unge og voksne.

Supervision og faglige samtaler

Uddannelsen er målrettet dig der indgår i professionelle samtaler som en del af din daglige praksis. Den er kompetencegivende (modul fra den pædagogiske diplom), og giver dig de kommunikative og procesfaciliterende redskaber til at afholde supervision, tværfaglige samarbejdsmøder og andre faglige samtaler. 

Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735