Ledersupervision

– Individuel ledersupervision og ledersparring

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail:  rikkekajhoj@goproces.dk.

Samtaler understøtter udvikling

Ledersparring eller ledersupervision er din mulighed for at arbejde reflekteret og fagligt udviklende med det, der udfordrer dig i din hverdag.

Det er fortrolige, professionelle samtaler hvor du kan reflektere over processer og kommunikationen med dine medarbejdere og lederkolleger. Og det er samtaler hvor du kan tillade dig at være undersøgende, i tvivl eller have ufærdige ideer, fordi du taler med en der står udenfor din organisation, magtspillet og relationerne. Det er samtaler der kan give dig energi og nye ideer og som lader sig få øje på nye handlemuligheder. Vi kan lide at samtalerne er ærlige, direkte og anerkendende.

Vores supervisorer er erfarne og trænede – og fokuserer helt og holdent på dine/jeres behov – og det er behovet der afgør metoden vi sammen vælger.

Praktisk

Du kan få en enkelt samtale eller et helt forløb

Du kan få et klippekort og kombinere gruppesamtaler og individuelle samtaler, som det bedst giver mening.

Du kan med fordel lade samtalerne understøtte strategiske processer på arbejdet.

Kort sagt: du kan få de samtaler, der passer til behovet.

“At modtage supervision hos albatros supervision giver tiltrængte tænke- og åndehuller. Her får jeg den fornødne tid og ro til fordybelse i forhold til de problemstillinger og udfordringer jeg møder.

Når jeg modtager supervision hos albatros ved jeg, at jeg sidder overfor et professionelt menneske. Derfor kan jeg ”læne mig tilbage” og fordybe mig i mit tema med en forvisning om, at jeg både bliver forstyrret på en konstruktiv måde og får følgeskab og hjælp til min proces”.

Birgit larsen, forstander

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735