Gruppesupervision

Supervision af grupper
– med eller uden leder

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail:  rikkekajhoj@goproces.dk.

Gruppesupervision understøtter faglig udvikling og trivsel. Formålet med gruppesupervision er at skabe en fokuseret og lærende dialog omkring faglige udfordringer. Supervisionen giver mulighed for fordybelse, undersøgende refleksion og at koordinere fælles forståelse af sager og faglige og strategiske udfordringer.

En med arbejdergruppe der får supervision oplever ofte at blive mere koordinerede og inspirerede i opgaveløsningen. Samtidig øges gruppens interne opmærksomhed på udvikling og trivsel og samspil.

Form og indhold

Supervision i gruppe tager som regel udgangspunkt i et emne som en enkelt deltager har valgt, og som kan have generel interesse for gruppen. Supervisor giver den eller de, der er i fokus, plads til undersøgelse og eftertænksomhed og i sidste ende rum til at udvide tanke- og handlekompetencer.

Vi fokuserer på det arbejdsnære og på kerneopgave. Og vi sikrer at samtalen struktureres så den er undersøgende, udfordrende og løsnings/handlingsorienteret.

Vi arbejder altid med den enkeltes aktive og reflekterede faglige kompetencer i eget job. Undervejs inddrages gruppen aktivt – så alle i rummet arbejder aktivt med og så samtalens indhold gøres aktuel for hele gruppen.

Praktisk

Gruppesupervision kan gives en enkelt gang – men oftest aftales et forløb hen over en periode. Mange grupper får større og større udbytte af samtalerne efterhånden.

Vi leverer både supervision til små og store grupper – og fra 1,5 time til 3 timer.

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735