Om os
15327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Print Friendly, PDF & Email

Om os hos Go´Proces

Hvem er GoProces?

GoProces er et hus fuld af skarpe specialister i processer, forandring og ledelse.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister.

Både når vi underviser i procesledelse, og når vi fungerer som konsulenter for en arbejdsplads, en hel organisation eller en specifik afdeling, tager vi helt konkret udgangspunkt i den aktuelle situation. Vi tilstræber altid at arbejde konkret og med rod i virkeligheden. Altid.

Vi lever for den positive forandring, der skaber ny mening for mennesker og ny vitalitet for organisationer, og vi iværksætter aldrig processer for processernes skyld. Vi vil se resultater, og vi skal skabe positiv forandring. Hver gang. Dét er vores eksistensberettigelse.

Samtalen er fundamentet

Hos GoProces er vi ultraskarpe, og vi er ikke bange for at kalde os selv eksperter på vores felt. Vi håndterer og underviser i at håndtere store og komplekse processer. Men vi er også hele, afrundede mennesker, der sætter pris på ærlighed, nuanceret dialog og gode relationer.

Vores væsentligste arbejdsredskab er samtalen. Uden sammenligning. Vi tror på, at de bedste løsninger opstår gennem samarbejder. Vi taler med vores samarbejdspartnere før, under og efter en opgave, fordi vi ved at ting hele tiden ændrer sig i alle organisationer. Derfor er en vigtig del af vores proces at korrigere løbende og tilpasse mål og metoder i fællesskab.

Et alsidigt hold

Alle vores konsulenter har både en solid akademisk baggrund og omfattende erfaring. Men vi er også et hold sammensat af meget forskellige profiler, hvilket betyder, at vi har alle muligheder for at sammensætte præcis det forløb, der giver allermest mening i situationen. Igen er det de reelle behov, der danner klangbund for den ydelse, vi leverer.

Vi har hjulpet en lang række offentlige og private virksomheder, ministerier og styrelser, store organisationer og mindre familieejede produktionsvirksomheder. Og vi har gjort det gennem unikke forløb sammensat til lejligheden.

Vi sammensætter også meget gerne et forløb til jer. Kontakt for en uforpligtende snak om muligheder og behov.

Hvem er vi

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister.