Ledersparring er ærlig samtale 

– Og hjælp til det der er svært

Behovet for at tale åbent om udfordringerne, lufte sin tvivl og frustrationer og drøfte samarbejdsrelationer er ofte grund til at opsøge ledersparring.

Som leder kan man ikke nødvendigvis tale frit med hverken medarbejdere, chef eller lederkolleger.

Dagligdagen er præget af drift og opgaveløsning – og ledelsesparring giver en mulighed for at fokusere og få kompetent mod og medspil.

Go’proces laver to slags ledersparring:

1. Individuel sparring som giver dig tid, fortroligt rum og dit helt eget fokus

2. Gruppesparring som giver jer mulighed for at drøfte jeres opgave sammen – og sikre at samtalen ikke bare bliver til endnu et driftsmøde.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail:  rikkekajhoj@goproces.dk.

Hvad kan ledersparring?

Ledersparring er en samtale med en kvalificeret og erfaren konsulent, der faktisk

Forstår, hvad det er du snakker om. Når du får ledelsesparring, får du rum til at tale,

Du får spørgsmål der får dig til at undres – og du får råd og ideer. Du får hjælp til at fastholde dit fokus, til at udfordre dig selv – og til at afprøve nyt hjemme i dagligdagen. Vi er opsatte på at tale om det der virkelig betyder noget for dig. På de steder hvor du kan gøre en forskel og på de områder hvor du gerne vil udvikle dig.

Ledersparring kan finde sted på mange forskellige måder. Vi finder sammen en form der fungerer for dig. Sparringen kan foregå på din arbejdsplads, hvis det er mest praktisk og hjælpsomt eller på andre mødefaciliteter, hvor vi kan tilbyde mange muligheder. Vi har ledersparringsforløb, hvor vi mødes i skoven og går en rask tur, og forløb der altid forgår over telefonen tidligt om morgenen. Vi har samtaler der tager dage, og nogen der tager en halv time.

Ledersparrings forløb strækker sig oftest over en længere periode hvor vi mødes jævnligt og går i kødet på udfordringerne.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer, og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister

Kontakte Rikke Kajhøj for mere information
Telefon 40 18 18 72
Mail: rikkekajhøj@goproces.dk

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735