Albatros Supervision

Specialister i supervision
i offentlige organisationer

Supervison varetages af trænede, professionelle og benyttes ofte i virksomheder og organisationer, der arbejder med mennesker.

Metoden er baseret på en styret dialog og kan have form af både individuelle samtaler og gruppesessioner.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mail:  rikkekajhoj@goproces.dk.

Ledersupervision

Individuel ledersupervision og sparring omkring hverdagens udfordringer. Det er fortrolige og professionelle samtaler, hvor du kan reflektere over processer og kommunikationen med dine medarbejdere og lederkolleger.

Selv om mange endnu ikke kan møde op på deres arbejdsplads, fortsætter vi med at give supervision. Det foregår over fx teams som videomøder.

Gruppesupervision

Gruppesupervision skærmer opmærksomhed på hinandens trivsel i hverdagen. Formålet er at skabe en fokuseret og lærende dialog omkring faglige udfordringer og med mulighed for fordybelse, undersøgende refleksion og at koordinere fælles forståelse af sager og faglige og strategiske udfordringer.

Vi leverer både supervision til små og store grupper – og fra 1,5 time til 3 timer.

Professionel supervision

Vores supervisere rekrutteret fra praksisfeltet og efteruddannet med relevant viden. Vi gennemfører professionelle samtaler med fokus på opgaven.

Vi holder af at arbejde sammen med dig og dit team i praksis. Vi sikrer dig en stabil og sund balance mellem teori og praksis.

Albatros-supervision er et konsulenthus grundlagt i 1985

Supervision er en metode, der kan styrke samarbejdet og understøtte den faglige udvikling.

Vores tunge erfaring og teoretiske fundament giver os overblikket til at finde den perfekte balance mellem teori og praksis i hvert enkelt tilfælde.

Vi tilbyder supervision og skræddersyede udviklingsforløb, og vi er førende inden for professionelle dialogformer og samarbejde – i teori og praksis. Og vi sætter fortsat nye standarder for kvaliteten og rækkevidden af efteruddannelse for ledere og medarbejdere.

Opgaveorienteret og professionel supervision

Hos albatros tager supervisionen altid udgangspunkt i deltagernes konkrete virkelighed og aktuelle problemstillinger. Vi inddrager altid gruppen aktivt, så ingen deltagere sidder passive og ser til; alle deltager og bidrager til alles proces.

Lederen er ikke fremmed i vores supervision, så hvis det giver mening, at lederen bliver inddraget, så gør vi det. Vi har fokus på det faglige og det personfaglige, men aldrig det rent personlige.

Alle udfordringer kan se forskellige ud fra person til person, og vi er eksperter i at skabe den gode personfaglige udvikling, men vi er også rigtig gode til at indramme den bane, vi spiller på.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer

Vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735