Diplom modul i visuel facilitering

Vi bruger det visuelle hele tiden. Til at gøre tingene interessante, lettere at huske og nemmere at forstå. VI bruger det visuelle som skitser og modeller – og vi bruger det både håndtegnet og digitalt/ online.

Her er en kompetencegivende uddannelse der gør dig til grafisk facilitator, og derved meget bedre til at bruge visuelle virkemidler til møder, formidling, præsentation, samskabelse, skitser, ideudvikling, referater og dokumentation..

 

På dette kursus i grafisk facilitering bliver du inspireret og udfordret i trygge, energiske rammer – og får præsenteret den nyeste teori og praksis inden for grafisk facilitering. Vi arbejder med løsninger på opgaver fra din og holdets hverdag, og på den måde bliver der direkte koblet til din arbejdsplads. Uddannelsen er lavet til dig der står ved tavlen. Du er konsulent, underviser, formidler, vejleder, leder eller måske arbejder du med design eller reklame. Kort sagt: Det er tit dig der skal sikre kommunikation, udvikling, forståelse og forankring – og de visuelle virkemidler i grafisk facilitering er effektive!

KONTAKT

Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og ejer

Rikke Kajhøj
Tlf.: 40181872
Mai:l  rikkekajhoj@goproces.dk.

Se datoer her

Del 1

Seminar 1:
5/3 + 6/3

Seminar 2:
3/4 + 4/4

læringsdag 5:
25/4

Del 2

Seminar 3:
15/5 + 16/5

Seminar 4:
4/6 + 5/6

læringsdag 10:
20/6

Kompetencegivende uddannelse i visuel & grafisk facilitering 

Uddannelsen som visuel og grafisk facilitator er bygget op over 2 dele.

En forberedende og en improviserende del.

Der er i alt 10 dages holdundervisning, en præsentationsdag og en eksamensdag.

Eksamen er digital. Du får 10 ECTS point ved gennemførelse af hele forløbet.

Del 1 

FORBEREDTE PROCESSER

Del 1 stiller skarpt på visuel ledelse af planagte møder og præsentationer. Du arbejder med at forberede materiale og at anvende det. Du får teori, der understøtter dine valg, og feedback på processer, som du afprøver på din arbejdsplads. Vi arbejder hele tiden med både digitale og analoge former, så du trænes i at gøre alle de digitale møder mere vedkommende.

Del 2

IMPROVISEREDE ”ON THE SPOT” PROCESSER

Del 2 arbejder med improvisation og med visuelle virkemidler der fungerer i

situationen. Det er tegninger som du som grafisk facilitator kan lave på stedet – og det er faciliteringsværktøjer som du ikke skal forberede. Samtidig arbejder vi med at gøre din tilgang stærk, modig og professionel. Vi arbejder både digitalt og analogt, så du bliver tryg ved din visuelle facilitering både på skærm og on location.

SPÆNDENDE LÆRINGSPROCES FOR DIG

Du bliver udfordret på dine konkrete kompetencer og din egen forståelse af dig selv som grafisk facilitator og ansvarlig for processen. Udfordringen kommer både fra din underviser, de andre deltagere – og fra det samspil du har med udvalgte kolleger på

sin arbejdsplads. Du skal regne med at vi har høje ambitioner på det håndværksmæssige. Vi forventer, at du træner i at tegne, at kende og anvende visuelle virkemidler og at være konkret faciliterende og vi er parate med feedback, tips og anerkendelse.

 

PÅ UDDANNELSEN FÅR DU:

  • 10 dages intensiv og levende undervisning i en Corona-venlig ramme
  • Inspirerende samvær og meget højt fagligt niveau med nogle af landets dygtigste undervisere
  • Dejlig forplejning hos Go’Proces
  • Inspirationsmateriale og Go’Proces’ egne værktøjer og metoder anvendt og tilsendt på mail
  • En materialepakke med grafisk værktøj

 

 

DIPLOMEKSAMEN

Visuel Facilitering udgør tilsammen valgfaget kommunikation på diplom i pædagogik. Du kan selv vælge, om du vil gå til eksamen.

 

Læs mere om diplomeksamen (LINK). Adgang til 10 ECTS

point. Eksamen afholdes digitalt efter at hele uddannelsen er gennemført.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735