fbpx

Styrk underviserne

Når skole og underviserstab bliver ramt af reformer og politiske vinde

– så efterspørges det at I ændrer og justerer jeres måde at løse opgaverne på.

Eller måske har I selv lyst til at forandre jeres måde at tænke læring og undervisning på.

 

Ud over at ønskerne – og kravene – til undervisningen ændrer sig, ændrer elevernes forventninger og behov sig også. Så både organisatorisk og helt ind i den enkelte undervisers, praksis bliver der kaldt på konkrete forandringer. Og det er svært, hvis man skal opfinde det hele alene.

 

Hos Go’Proces kender vi alt til tilpasning af undervisning og håndtering af studerende, kursister og elever. Vi tager de mange erfaringer med os på vores ”train the trainer – forløb”.

Hvilken forskel gør det?

Vi laver forløb, der er designet til dig og dine kolleger – og uanset jeres fag og uddannelsesinstitution, gør det en stor forskel at arbejde med:

 • Læringsrum og metoder til nye inspirerende måder at undervise på
 • Større overskud hos underviserne
 • Større aktivitet hos eleverne
 • Fælles begreber til underviserstaben, så forandringer i didaktikken ikke kun er den enkeltes ansvar

 

Vi laver forløb på alt fra 2 dage til 2 år.

En fyldt værktøjskasse

Et forløb på din skole giver underviserne en endnu større værktøjskasse fyldt med nye metoder til at:

 • Forberede undervisningen på smarte og tidsbesparende måder
 • Samarbejde med dine kollegaer om eleverne, så viden bruges på tværs
 • Undervise med fokus på aktiv indlæring, så presset trækkes lidt væk fra underviseren
 • Evaluere læring og metoder i samarbejde med eleverne – mens du arbejder

Vi klæder dig på til at gøre dine elever og studerende endnu mere aktive i undervisningen, og gør det lidt nemmere at være underviser.

Kontakt Mia

Kontakt uddannelseskoordinator Mia Søiberg
Har du spørgsmål til vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte Mia Søiberg, chefkonsulent og ejer, på tlf. 2445 8770 eller mail miasoiberg@goproces.dk. Mia kan rådgive og vejlede dig i hvilken ydelse, der passer til din virksomhed og den situation I står overfor.

Yderligere informationer

Hvad koster det?
Prisen afhænger af omfanget og opgaven. Når vi laver kompetencegivende kurser med ECTS point, er det ofte muligt at søge midler til forløbene. Derudover er der løbende en del fonde både lokalt og landsdækkende, der støtter udvikling af skoler.
Hvordan kommer du i gang?
Send en mail eller ring til: Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk og tlf. 24458770 eller Martin Søborg på martinsoeborg@goproces.dk og tlf. 2046 3560.
styrk underviserne så i deres dagligdag med nye reformer og tiltag

Undervisere på skolebænken

Forløbet er tilpasset præcis den hverdag, I skal ud at agere i, men vi har særligt gode erfaringer i samarbejdet med produktionsskoler, designskoler, ungdomsuddannelser, efterskole, og folkeskoler.

Kolding kommune

Fra 2012-2015 har Kolding Kommune og Go’Proces samarbejdet om at efteruddanne ca. 120 lærere og pædagoger i designpædagogik, kreativitet og nytænkning i praksis, og kørt en separat og koncentreret indsats for omkring 60 medarbejdere på Lyshøjskolen.

Tidligere skolechef i Kolding Kommune, Morten Kirk Jensen, har oplevet forandringen på nært hold.

Med designtænkningen introducerer vi undervisere og elever til nye værktøjer. Det giver nuancerede resultater og bedre resultater.

Produktionsskole i Århus

På en stor produktionsskole I Århus har Go’Proces lavet forløb omkring fælles pædagogik og didaktik i 2016-2018. Forløbet blev lavet, så det var muligt at tage eksamen og få papirer på kompetencerne.

Der blev både lavet diplom og akademi eksamener.

Underviser på Artist-linjen på Gøglerskolen i Aarhus, Kjeld Friis, fortæller om sin oplevelse af sit forløb:

Først og fremmest har det, for mig, givet et kæmpe løft i mit daglige arbejde at gennemgå dette uddannelsesforløb. Meget berigende! Det har belyst en hel masse af vores daglige udfordringer og givet nye spændende indspark til stor inspiration til fortsat udvikling af vores struktur og faglige udvikling. Det har været fantastisk at blive udfordret, både teoretisk og praksisnært.

Hvordan kommer du i gang?

Når du skal finde ud af, om din skole skal i gang med et forløb hos Go’Proces, mødes vi i et par timer og taler om det. Vi kommer meget gerne på besøg hos jer. På mødet afklarer vi jeres situation, behov – og om vi bordet rundt mener, at vi er et godt match.

Vi vil være interesseret i:

 • Hvordan situationen er hos jer lige nu og her?
 • Hvilke politiske vinde blæser netop nu og hvad betyder det for jeres dagligdag?
 • Hvilke udfordringer står underviserstaben med?
 • Hvad drømmer I om at få ved at lave en fælles indsats?
 • Hvordan skal elever, undervisere og ledelse kunne se og mærke forskel i dagligdagen efter forløbet?
 • Hvordan måler og følger vi op på indsatsen som afslutning af forløbet – hvad er jeres mål?

Vi kommer ofte to konsulenter til mødet med jer, fordi det kan give jer et indtryk af hvem der kunne løse opgaven – og fordi vi altid laver back-up. Baglandet hos Go’Proces står klar til at hjælpe, sparre og sikre at I får gode resultater.

 

Hvis I vælger at gå i gang med et skræddersyet forløb, forbereder vi det i et tæt samarbejde.

 

Vi tager vores egen medicin – så det forløb vi laver hos jer, bruger samme metoder og tilgange som det vi foreslår, I kan gøre sammen med jeres studerende.

Hvordan følger vi op på forløbet undervejs?

Vi følger tæt op. Vi bliver sammen klogere undervejs – og så skal der justeres og tilpasses. Og det gør vi, så snart der er brug for det.

Hvordan afslutter vi et skræddersyet kursus?

Alt efter forløbets omfang finder vi sammen den/de evalueringer der fungerer. I skal have undersøgt, om I har opnået det, I forestillede jer fra starten – men vi skal også have dokumenteret, hvad I ellers opnåede. Ofte er det mere end I startede med at forestille jer.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer, og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister
– Få mere at vide ved at kontakte Mia Søiberg på tlf. 24458770 eller mail miasoiberg@goproces.dk.