Vi bliver enormt kloge med go’proces

“Det var en vildt imponerende og dynamisk undervisningsform, hvor afveksling og det at tage læring ind var noget helt andet, end hvad jeg nogensinde havde prøvet før. Så jeg var helt høj i det år, hvor det foregik – det var fedt”

Louise Skov, Familieafdelingen i Syddjurs Kommune

VI BLIVER ENORMT KLOGE MED GO’PROCES

Første gang Louise Skov fra Familieafdelingen i Syddjurs Kommune stiftede bekendtskab med Go’ Proces var i 2012, da hun tilmeldte sig en uddannelse som proceskonsulent.

Læs her hvad Louise Skovs har at sige i sine referencer.

”Jeg fik på en eller anden måde skovlen under nogle kompetencemidler og fik lov af min leder til at bruge tiden på det. I udgangspunktet ville jeg gerne have en efteruddannelse og blive klogere på kommunikation og procesfacilitering. Jeg havde hørt meget godt om Go’Proces fra andre, derfor endte jeg hos dem.” – fortæller Louise Skov.

 

PROCESKONSULENT VAR ET SKRIDT PÅ VEJEN

Da Louise Skov tog proceskonsulentuddannelsen, så hun straks værdien i de mange værktøjer på uddannelsen, som hun kunne bruge i sin daværende rolle som tillidsrepræsentant i kommunen. Men hun erkender samtidig, at det føltes lidt underligt at vælge sådan en lederuddannelse, før end hun var blevet leder.

”Det var det, der lige der skurrede mest for mig. Men det gik meget hurtig op for mig, at mange af de andre heller ikke var ledere. Noget af det sjove var netop at møde så mange forskellige mennesker.”

 

DET FØRSTE MØDE MED GO’PROCES

Der er særligt en ting, som Louise Skov husker fra sit første møde med Go’Proces:

Det var en vildt imponerende og dynamisk undervisningsform, hvor afveksling og det at tage læring ind var noget helt andet, end hvad jeg nogensinde havde prøvet før. Så jeg var helt høj i det år, hvor det foregik – det var fedt.”

 

STYRKELSE AF TEAMS OG SAMARBEJDE

Faktisk anbefaler Louise Skov jævnligt andre at prøve kræfter med uddannelsen:

”Jeg har anbefalet det videre til flere forskellige, især fordi jeg bestemt synes, man får rigtig meget både kendskab til sine egne styrker og svagheder og viden om kommunikation og videndeling. Der er fokus på, hvordan man skaber god læring og gode processer.”

 

FUNDAMENT FOR SIN UDVIKLING

Louise Skov så uddannelsen som et fundament for sin videre udvikling og sit næste naturlige karriereskridt, og hendes tidligere oplevelser med Go’Proces gjorde det naturligt at kontakte dem igen.

”Da jeg blev leder, havde jeg brug for nogle dygtige procesfacilitatorer til at facilitere en proces i forhold til styrkelse af samarbejde og kommunikation i mine teams. Jeg tænkte selvfølgelig straks på Go’Proces. Men det var ikke sidste gang, jeg brugte dem. ”  fortæller Louise Skov.

 

GENIAL LEDELSESSUPERVISOR

Louise Skov har særligt en konsulent, som hun har holdt fast i gennem alle årene:

”Trine Teglhus har været gennemgående, og derfor kom jeg naturligt i tanke om hende, da jeg stod og manglede en dygtig ledelsessupervisor for den ledergruppe, som jeg var blevet en del af. I dag tager vores ledergruppe ind til Trine ca. en gang hver sjette uge og bliver kloge på os selv og vores ledelse.”

 

ET NØRDERUM FOR LEDERGRUPPEN

For Louise Skov betyder det meget, at ledergruppen får adgang til et nørderum, hvor de kan snakke ledelse og finde frem til gode løsninger. Det rum skaber Trine Teglhus.

”Man kan sige, at Trines fornemmeste job er at gøre os klogere på vores nye fag – ledelse. Hver gang vi mødes, har vi typisk en runde, hvor vi lige tjekker ind og finder ud af, hvad der fylder lige nu, og hvordan vi har det hver især.”

 

DET HANDLER OM LEDELSE

Hvordan er det så at være til ledelsessupervision i Go’Proces’ søstervirksomhed Albatros-Supervision?

”Vi vælger to cases, noget der driller, noget der udfordrer, eller noget vi har brug for hjælp til. Derfra er det Trines opgave at få alle de kloge overvejelser ud af den, som bliver superviseret, men også at bruge teamet til at spejle og reflektere over, hvilke veje man kan gå. Emnerne kan stikke alle mulige retninger, men det handler altid om ledelse.” – forklarer Louise Skov.

Hun fortsætter:

”Trine har et menneskesyn og en etik omkring, som virkelig tiltaler mig. Vi arbejder både fagligt og personligt, men altid i forhold til ledelsesfaget. Det er nogle fede timer, som vi i ledergruppen prioriterer højt. Vi går altid derfra med ny viden og nye inputs og nye vinkler.”

 

VIDEN, DYNAMIK OG SPRÆL

Louise Skov er ikke i tvivl om, hvad det er, der gør Go’Proces til noget særligt:

”Jeg synes, de har nogle kompetente medarbejdere. Og så er det et hus med en masse viden og dynamik og spræl også. Her træder du ind i et rum, hvor du kan få mange forskellige ting.”

”Konsulenterne er skarpe og dygtige og lever op til det, de siger de kan.” – runder hun af med et smil.

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735