Go’proces hjælper os gennem vores udfordringer

“Det viste sig, at Mia har ret godt styr på alt det, the Oak Men stod og manglede. Det går jo fra psykologi og personlige forhold og over i virksomhedsdrift og økonomiske forhold. Det er ret bredt, det hun kan hjælpe med og i vores proces, der har hun jo hjulpet os med det hele. Det synes jeg er ret vildt”

Anders Buchtrup Jensen, Ejer af The Oak Men

GO’PROCES HJÆLPER OS GENNEM VORES UDFORDRINGER

Efter et heftigt efterår med masser af opgaver og stor travlhed og en velfortjent juleferie mødte Peter Hensberg og Anders Buchtrup Jensen, ejere af virksomheden The Oak Men, atter ind i firmaet, men der manglede noget:

”Der var gået lidt hårknude i det hele af forskellige årsager, både samarbejdsmæssigt og økonomisk. Vi var faktisk i tvivl om, om hvad virksomheden overhovedet kunne.”
– forklarer Peter Hensberg.

Anders Buchtrup Jensen er helt enig:
”Vi mødte ind efter en juleferie med total manglende motivation, lyst til og tro på, at vi kunne komme i gang igen. Det skulle der gøres noget ved, hvis vi ikke bare skulle tage hjem igen.”

VI HAR FÅET OVERBLIKKET TILBAGE

Udfordringerne står Peter Hensberg og Anders Buchtrup Jensen stadig med, men de har fået hjælp fra Mia Søiberg, Go’ Proces, og i dag ved de to ejere, hvilken slags proces, de er i gang med.

Anders Buchtrup Jensen forklarer:
”Mia har været med til at give os nogle helt små, konkrete, dagligdags værktøjer til at kunne overskue nogle ting, som kan blive diffuse, når man er presset. Hun har også været god til også at se nogle ting mere overordnet og langsigtede.”

Peter Hensberg er helt enig og fortsætter:
”Det er noget så simpelt som at lægge en plan for dagen i morgen og den her uge, så vi ved, hvad vi skal nå og hvordan vi får det gjort. Samtalerne med Mia handler både om vores deciderede udfordringer i virksomheden og vores samarbejde, som de handler om vores personlige relation til hinanden.”

VI HAR FÅET SIMPLE OG BRUGBARE VÆRKTØJER

Når man inviterer et andet menneske ind i sin virksomhed, især i en periode, hvor tingene ikke lige glider, som de ellers bør, kræver det noget af en selv.

Peter Hensberg uddyber:
”Mia er en enormt tillidsvækkende person. Det har aldrig været svært at sige sin ærlige mening til i selskab med hende. Hun er god til at skabe nogle rammer, hvor man både har lyst til at tænke over, hvad der bliver sagt, selv får sagt nogle ting, og reflekterer over det, der foregår. De værktøjer, hun har givet os, er enormt brugbare, selvom det kan virke en lille smule simpelt.”

Det betyder meget for ejerne, at the Oak Men er i gang med en proces, og at der skal være tid til at lande det hele rigtigt.

”Vi har været i gang siden januar. Undervejs i vores proces, der bliver vi jo også nødt til at tale om mange forskellige ting, fordi selvom vi ikke ved, hvilken vej tingene kommer til vende, så driver vi jo stadig virksomheden. Den er jo ikke sat standby imens vi venter på at løse det andet.”
– siger Anders Buchtrup Jensen.

DU SKAL VÆRE VILLIG TIL AT VÆRE I PROCESSEN

For Anders Buchtrup Jensen var der særligt en ting, som overraskede:
”Det viste sig, at Mia har ret godt styr på alt det, the Oak Men stod og manglede. Det går jo fra psykologi og personlige forhold og over i virksomhedsdrift og økonomiske forhold. Det er ret bredt, det hun kan hjælpe med og i vores proces, der har hun jo hjulpet os med det hele. Det synes jeg er ret vildt.”

I dag ved Anders Buchtrup Jensen og Peter Hensberg godt, at Go’Proces er meget andet, end det de først havde troet. Især fordi der sjældent er brug for Kleenex, og fordi det ikke er samtaleterapi på virksomhedsplan. Der bidrages derfor med disse referencer.

Peter Hensberg runder af:
”Mia er meget hurtig at udstikke en retning. Man skal selvfølgelig være villig til at gå ind i sådan noget, men det giver sig selv. Når man først tager beslutningen om at gøre det, så er man vel også comittet til det. Man skal jo bruge noget tid på det, og det koster jo også lidt penge. Man skal være indstillet på at løse tingene – det er den proces, vi står midt i lige nu.”

The Oak Men
The Oak Men er en tomandsvirksomhed, der laver og fremstiller og får produceret interiør i træ. De to ejere er uddannede møbelsnedkere, som i dag fokuserer deres energi på design. Frem for at virksomheden producerer selv, har de andre til at producere, mens de selv designer produkterne. Du kan se mere på: www.theoakmen.com

Det siger andre

“Vi tilegnede os viden om nye arbejdsredskaber, ift. at udvikle vante processer og fremme trivsel i personalegruppen. Der er blevet ryddet op i gamle processer og indført nye processer, eksempelvis ift. brug af IT.” 

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig, og svare på de spørgsmål du måtte have.

Artikler

Læs med i vores artikler og hent konklusioner, ideer og vores erfaringer omkring tidsaktuelle arbejdssituationer. Læs bl.a. om hvordan du undgår skyttegravs syndromet og om hvorfor nysgerrige medarbejdere er et aktiv.

Birkholmvej 1
3540 Lynge
Email: info@goproces.dk
Tlf.: +45 87464040
CVR: 41280735