fbpx

Ledersparring er ærlig samtale

– og hjælp til det der er svært

Behovet for at tale åbent om udfordringerne, lufte sin tvivl og frustrationer og drøfte samarbejdsrelationer er ofte gund til at opsøge ledersparring.

Som leder kan man ikke nødvendigvis tale frit med hverken medarbejdere, chef eller lederkolleger.

 

Dagligdagen er præget af drift og opgaveløsning – og ledersparring giver en mulighed for at fokusere og få kompetent mod og medspil.

GoProces laver to slags ledersparring:

  1. Individuel sparring som giver dig tid, fortroligt rum og dit helt eget fokus
  2. Gruppesparring som giver jer mulighed for at drøfte jeres opgave sammen – og sikre at samtalen ikke bare bliver til endnu et driftsmøde.

Hvad kan ledersparring?

Ledersparring er en samtale med en kvalificeret og erfaren konsulent, der faktisk forstår, hvad det er du snakker om. Når du får ledersparring får du rum til at tale, du får spørgsmål der får dig til at undres – og du får råd og ideer. Du får grin og en interesseret lytter. Du får hjælp til at fastholde dit fokus, til at udfordre dig selv – og til at afprøve nyt hjemme i dagligdagen. Vi er opsatte på at tale om det der virkelig betyder noget for dig. På de steder hvor du kan gøre en forskel og på de områder hvor du gerne vil udvikle dig.

 

Ledersparring kan finde sted på mange forskellige måder. Vi finder sammen en form der fungerer for dig. Sparringen kan foregå i afslappede rammer på vores kontor i Århus, hvis det er en fordel for dig at komme ”hjemmefra. Sparringen kan ogå foregå på din arbejdsplads, hvis det er mest praktisk og hjælpsomt. Men alt er muligt. Vi har ledersparringsforløb, hvor vi mødes i skoven og går en rask tur, og forløb der altid forgår over telefonen tidligt om morgenen. Vi har samtaler der tager dage og nogen der tager en halv time.

 

Ledersparrings forløb strækker sig oftest over en længere periode hvor vi mødes jævnligt og går i kødet på udfordringerne.

Kontakt Mia

Kontakt uddannelseskoordinator Mia Søiberg
Har du spørgsmål omkring vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte vores uddannelseskoordinator Mia Søiberg på tlf.: 24458770.
Mia kan rådgive og vejlede dig i hvilken ydelse, der passer til din virksomhed og den situation I står overfor.

Yderligere informationer

Hvad koster det og hvordan kommer vi i gang?
Prisen for ledersparring ligger på omkring 1800-2000 kr i timen + moms.
Vi sælger som regel et klippekortsforløb på fx 10 gange – og afregner samlet.
Du kan vælge at kontakte den af os, du har lyst til. Læs mere om os her
Ledersparing når det er svært og du mangler ærlig hjælpe

Hvordan finder du den rette sparringspartner?

Ledersparring er ofte et spørgsmål om kemi. Man skal have lyst til at tale sammen og det hjælper altså, hvis man kan lide sin sparringspartner. Kik vores hjemmeside igennem, og se hvem der tiltaler dig mest. Vi tilbyder alle sammen ledersparring.

 

Skrive en mail til den du helst vil tale med. Herefter arrangerer vi et indledende møde og ser om det fungerer som du ønsker det. Og så er du i gang.

Hvordan afslutter man ledersparringsforløb?

Forløbet afsluttes når du ikke har brug for sparring mere eller når budgettet skal bruges andetsteds. Sparringen aftales ofte en gang eller to frem i tiden af hensyn til din kalender.

Kontakt Mia Søiberg for flere informationer