Vores Ydelser
15708
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Print Friendly, PDF & Email

Vores ydelser

Mødeledelse, procesledelse, facilitering.

Vi leder møder, seminarer og konferencer så både relationer og indhold sikres. Vi kan stå for hele eller dele af processen. Vi er eksperter i god stemning og klare resultater.

Ledersparring.

Få medspil og modspil, så du forandrer din lederadfærd og udvikler dig hensigtsmæssigt. Vi har ledererfaring, respekt og meninger, og vi kan give dig samtaler, der styrker, inspirerer og afklarer. En direkte vej til styrket ledelse og gode resultater

Supervision. Få talt om det der er vigtigt. NU.

Gruppe-supervision om selv meget komplekse emner og samspil. Vi er optaget af konstruktiv og konkret positiv udvikling. Vores supervision er hjertelig og direkte, og den giver eftertanke og mod på handling.

Brugerinddragelse. Borgere, brugere og beboere.

Vi er vilde med det, og vi har metoder og erfaringer. Vi kan lide, at det er meningsfuldt og krævende for både ”dem på kontoret” og dem, der inddrages. Vi hjælper med at styre og sætte fri og give plads til mod og vildskab. Vi skal samskabe og opnå effekter ingen havde regnet med.

Strategiske forløb.

Når rammen er sat, hjælper vi jer i mål. Vores kendetegn er helhedstænkning og venlig vedholdenhed. Vi har lavet effektfulde forløb om nedbringelse af sygefravær, skærpede projektlederkrav, totale omorganiseringer, konflikter mellem afdelinger og meget andet.

Gør undervisere bedre.

Vi skaber mere aktive elever og studerende og større arbejdsglæde for underviseren. Vi udfordrer den eksisterende praksis. Og i vores Train the trainers-forløb klæder vi undervisere og formidlere på med nye måder at undervise, forberede, afvikle og evaluere.

Særlige kurser og efteruddannelse.

Vores metode er konfronterende og praksisnær. Vi laver sammen præcis det forløb, I har brug for. Vores eneste krav er, at det der læres skal bruges. Vi laver udelukkende forløb indenfor vores kerneydelser – og det gør os til nogen af de bedste på markedet.

Interim ledelse. Når det brænder på.

Vi erstatter en leder eller er en ekstra leder-kraft ved siden af en leder. Vi kan hentes ind i forbindelse med sygdom, når en stilling er ubesat, eller ved ekstra belastning. Perioden kan strække sig over uger eller halve år – og være på fuldtid eller deltid.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister.