fbpx
Print Friendly, PDF & Email

Trine Teglhus

 

Chefkonsulent

Nøgleord: Passioneret og kontant
Konsulent hos Go´Proces i 13 år

Trine Teglhus chefkonsulent
Kontakt Trine Teglhus på trineteglhus@goproces.dk eller på 23245474

Chefkonsulent

Jeg er chefkonsulent og arbejder med kommunikation, strategi og udvikling. Jeg har en direkte og umiddelbar tilgang til opgaverne.

 

Jeg er generelt optaget af, at alle lag i organisationen kender deres opgaver og har fokus på sammenhængskraft på tværs af faggrupper og områder. Det er rigtig væsentligt i forhold til fælles løft af organisationens kerneopgave.

 

Jeg har desuden en dyb passion for facilitering af læreprocesser, og jeg har en undervisningstilgang, som jeg gennem mit arbejde hos Go’Proces har været med til at sætte på verdenskortet i projektet, INDEX: Design to improve Life Ed´ucation.

 

Jeg er kandidat i Interpersonel Organisationskommunikation fra Aalborg Universitet.

 

Derudover har jeg en 2-årig efteruddannelse som supervisor med særlig fokus på individuel supervision i grupper.

 

Mit arbejde

Jeg arbejder oftest i længere udviklingsforløb, hvor medarbejdere og ledere nok oplever mig som en håndfast, kompetent og humoristisk konsulent. Samarbejdspartnere og kunder nyder godt af mit øje for tydelig sammenhæng mellem mål, formål og de konkrete arbejdsopgaver.

 

Jeg giver kontant og direkte sparring og rådgivning til både medarbejdere og ledelse. Jeg fungerer som underviser på efteruddannelser og kurser hos Go´Proces og Albatros og på kompetenceudviklingsforløb internt i virksomheder. Jeg beskæftiger mig meget med ledelse som en faglighed, det gode organisatoriske læringsrum og med at implementere efteruddannelseskompetencer i praksis.

 

Eksempler på opgaver

  • Udvikling af og undervisning på et 1-årigt kompetencegivende forløb for konsulenter og ledere i Viborg Kommune, der understøtter kommunens kompetenceudviklingsstrategi.
  • Proces i Praksis – et tværkommunalt forløb for 5 kommuner i trekantsområdet, der udbydes på 3. år. Læs artikel her.
  • Ledersparring og konkret. Læs en leder udtalelse fra TV2.

 

Resten af mit liv

Jeg er næstformand i bestyrelsen for MENTORBARN – relationer for livet. Det er en NGO, der arbejder for, at anbragte børn og unge på døgninstitutioner og socialpædagogiske opholdssteder tilbydes nærværende og ligeværdige relationer til frivillige mentorfamilier.

 

Jeg bruger krudt på ledelse af frivillige i regi af SMUK. Jeg har fire børn og en skøn mand, og jeg er virkelig vild med at stå på ski.

Her møder du Trine som underviser og facilitator:

Proceskonsulent uddannelse 1&2
Kontakt Trine Teglhus på trineteglhus@goproces.dk eller på 23245474