fbpx

Thor Munch Jensen

 

Freelance konsulent

Nøgleord: Pragmatisk og praksisrettet

Freelance konsulent hos Go’Proces i 10 år

Thor Munch Jensen arbejde som chefkonsulent
Kontakt Thor Jensen på thorjensen@goproces.dk eller på 23601976

Proceskonsulent

Jeg er proceskonsulent, og for mig er det altid kundernes praktiske hverdag og udfordringer, der er i centrum. Redskaber og teorier giver kun mening, hvis de gør en forskel, når man bruger dem.

 

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og snedker og har en dobbelt kandidatgrad i Ledelse og Administration samt Kulturgeografi fra RUC.

 

 

Mit arbejde

Jeg arbejder i spændingsfeltet mellem produktions-, projekt- og procesledelse, og jeg henter mine erfaringer fra en bred vifte af virksomheder som for eksempel Københavns Kommune, FN (New York), Jobcenter Århus, Kulturhavn, BDO ScanRevision, og jeg har senest været ansat som sekretariatschef i musikbranchen.

 

Mit arbejde som proceskonsulent tager afsæt i min kombination af konkret erhvervserfaring fra mange forskellige organisationer iblandet en stor nysgerrighed for nye kunders behov.

 

En af mine forcer er at gøre det komplekse simpelt og handlingsorienteret. Jeg er optaget af læring, videndeling, styrker og udfordringer i forskellighed, samt af samspillet mellem sprog, virksomhedskultur og rumlig indretning.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Underviser på efteruddannelser og kurser hos Go’Proces og Albatros-Supervision i fagene: Ledelse og Organisation, Videns- og Innovationsledelse samt Forandringsledelse
  • Projekt- og procesleder på skolesammenlægningsproces
  • Sparring og udvikling af storgruppeproces med 1000+ deltagere
  • Sparring, coaching og rådgivning på ledelsesniveau

 

 

Resten af mit liv

Jeg er gift og har 3 drenge, en hund og et snedkeri. Jeg laver næsten altid noget praktisk, vil helst være udendørs, og jeg lader op ved skiløb eller ved at arbejde i mit snedkeri.

Kontakt Thor Jensen på thorjensen@goproces.dk eller på 23601976