fbpx

Strategiarbejde og strategiske forløb

Strategier bliver først rigtig interessante, når de bliver omsat til handling

Strategier skal være anvendelige anvisninger på hvordan en organisation eller et område bevæger sig klogt i en given retning. Strategier skal gøre det lettere at prioritere og lettere at koordinere.

 

Vi understøtter ledere på alle strategiske niveauer. Når du vælger at indgå i et samarbejde med Go’Proces, får du direkte adgang til alle vores faglige kompetencer. Du vil opleve os som venligt vedholdende og altid med et øje på helheden i din virksomhed.

 

Go’Proces er optaget af at begrænse mængden af strategi-dokumenter og administrativt arbejde og i stedet bruge kræfterne på at skabe effekt.

 

Vi kan være med når strategien udarbejdes, gennemprøves og implementeres.

Hvad kan strategiarbejde og strategiforløb med Go’Proces?

 

Vi tager afsæt i lige netop den situation, som I er i. Strategiarbejdet skal forholde sig til jeres dagligdag, og vi bruger cases og materiale fra jeres organisation i processen, så strategien ikke bliver virkelighedsfjern.

 

Claus Nickelsen, tidligere Centerchef for Center for Miljø og Energi i Aarhus Kommune har brugt Go’Proces i et årelangt strategisk forløb:

”Go'Proces har bidraget til at sikre, at centeret har udviklet sig i overensstemmelse med de gældende politiske pejlemærker og de ledelsesmæssige værdier, der blev udstukket. Opgaven for Mia var især at understøtte ledelsen og at være min direkte sparringspartner. Go'Proces har været aktive i at initiere og drive organisatoriske udviklingsprocesser målrettet ledelsen. Herunder synliggørelse af organisationskultur, kerneopgaven og synlig ledelse.

(læs hele udtalelsen under vores referencer)

Kontakt Mia

Kontakt uddannelseskoordinator Mia Søiberg
Har du spørgsmål til vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte Mia Søiberg, chefkonsulent og ejer, på tlf. 2445 8770 eller mail miasoiberg@goproces.dk. Mia kan rådgive og vejlede dig i hvilken ydelse, der passer til din virksomhed og den situation I står overfor.

Yderligere informationer

Hvad koster det?
Prisen afhænger af omfanget og opgaven, men vi laver ofte strategiske forløb som ”sidemandsforløb”.
Det betyder at vi sparrer og drøfter med jer – og at I løser alt, hvad I kan gøre selv. Og får os til resten.
Vi laver klippekort på timer – eller en samlet pris for opgaveløsningen.
Hvordan kommer du i gang?
Send en mail eller ring til: Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk og tlf. 24458770 eller Martin Søborg på martinsoeborg@goproces.dk og tlf. 2046 3560.
strategiarbejde og strategiske forløb inviterer alle deltagere aktivt med

Hvordan kommer man i gang?

 

Hvis I har brug for hjælp til at få strategien til at leve, starter samarbejdet med et indledende møde på et par timer. På mødet drøfter vi jeres behov – og om vi, bordet rundt, mener at vi er et godt match.

Vi vil være interesserede i:

  • Hvordan situationen er hos jer lige nu og her?
  • Jeres hidtidige erfaringer med strategiarbejde?
  • Hvordan laver vi et forløb, der er mest nyttigt for jer?
  • Hvad vil I gerne kunne efter forløbet?
  • Hvilke udfordringer og problemer bliver løst med forløbet? Og hvilke gør ikke?
  • Hvordan måler og følger vi op på arbejdet under og efter forløbet?

Vi kommer ofte 2 konsulenter til mødet med jer, fordi det kan give jer et indtryk af hvem der kunne løse opgaven – og fordi vi altid laver back-up. En konsulent fra Go’Proces har et bagland, der kan hjælpe, sparre og sikre at opgaven løses sikkert.

Hvordan følger vi op på forløbet undervejs?

 

Vi følger tæt op, fordi alting forandres så hurtigt. Planer og prioriteringer ændres og selv strategiske satsninger må undervejs tilpasses. Vi gør alt det, der skal til for at få det maksimale ud af forløbet.

 

Ofte er der opsat mål og delmål – og de skal forfølges – samtidigt med at vi holder øje med hvad der tjener helheden bedst.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer, og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister
– Kontakt Mia Søiberg og få svar på dine spørgsmål.