fbpx

Slut med ensomhed blandt ældre

Print Friendly, PDF & Email

Ældre Sagen arbejder med i øjeblikket med temaet ”Ensomhed blandt ældre” og ønskede at få helt nye ideer til arbejdet. Go’Proces deltog i organisationens årlige personaledag, hvor der blev arbejdet med idéer til at bekæmpe ensomhed.

Kreativ idéudvikling
Dagen var tilrettelagt af konsulenter fra Go’Proces i samarbejde med Jesper Thinnesen, konsulent i Creative Setup, og tog udgangspunkt i metoden ”Den Kreative Platform”. De omkring 100 medarbejdere fra Ældre Sagen, blev ført gennem en kreativ proces, hvor de skulle udvikle idéer, både stående og siddende og ikke mindst grinende.

Klar til en kreativ dag

En drøm om et stærkere fællesskab
På dagen blev der ikke kun talt om ensomhed, men også delt drømme om hvilket samfund vi gerne vil leve i. Der var idéer til at skabe stærkere fællesskaber blandt unge og ældre, mellem naboer, og folk i lokalområderne. Idéerne skal skabe grundlag for Ældre Sagens initiativer i de kommende år.

Inspiration til nye arbejdsmetoder
Sidst på dagen blev der reflekteret over dagens arbejdsmetoder. Afdelingerne fik mulighed for at samarbejde om hvordan de kan skabe gode rammer for at arbejde kreativt og konstruktivt i dagligdagen. Bl.a. var der tilslutning til i fremtiden at generere flere ideer før man starter med at vurdere og kritisere hinandens ideer. Desuden var der bred enighed om fremover at lægge mobilerne væk under møder, for at sikre et fælles fokus, så man bedre og hurtigere når i mål.

Rikke Kajhøj og David Jul fra Go’Proces  og Jesper Thinnesen siger tak for en kreativ dag.