fbpx

Skræddersyet kursus

Jeres organisation er noget helt særligt

Kulturen, strategien, de ledelsesmæssige udfordringer, jeres service og det høje faglige niveau. Men når det kommer til det med samarbejdet mellem mennesker, er der altid udfordringer.

 

Der er løbende behov for at arbejde systematisk med adfærden på en arbejdsplads.

 

I vil fx gerne være endnu bedre til at:

Hvad kan et skræddersyet kursus fra Go’ Proces?

Vi tager afsæt i lige netop den situation, som I er i. Der er intet overflødigt, intet der ikke er relevant. Alt indhold refererer til jeres dagligdag og eksempler – og vi bruger cases og materiale fra jeres organisation.

 

Når du køber et skræddersyet kursus hos Go’Proces, får I lige præcis det, I har behov for og selv de mindste detaljer matcher jeres kontekst og udfordring.

 

Go’Proces’ kurser er konfronterende og praksisnære. Det er vores erfaring, at netop den kombination er det, der skal til, for at sikre læring og adfærdsændring. Uden at miste fokus eller tabe medarbejdernes engagement i processen.

 

Et skræddersyet forløb betyder også, at I kan opbygge en efteruddannelse, der kan bestå af flere sideløbende processer. Eksempelvis:

 • Vil I gerne have eksamen og ECTS på jeres forløb?
 • Skal der være supervision, ledersparring eller coaching koblet op på forløbet undervejs?
 • Skal ledelsen have sparring undervejs?
 • Skal forløbet afvikles på jeres arbejdsplads – eller har I brug for at ”komme hjemmefra”?
 • Hvordan følger I op på anvendelse af det, som vi arbejder med på kurset?

Ring til Mia

Kontakt uddannelseskoordinator Mia Søiberg
Har du spørgsmål til vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte Mia Søiberg, chefkonsulent og ejer, på tlf. 2445 8770 eller mail miasoiberg@goproces.dk. Mia kan rådgive og vejlede dig i hvilken ydelse, der passer til din virksomhed og den situation I står overfor.

Yderligere informationer

Hvad koster det?
Prisen afhænger af omfanget og opgaven, men en tommelfingerregel er, at det koster omkring DKK 25.000 pr. kursusdag. Er det længere forløb bliver det billigere. Prisen kan stige lidt, hvis der er brug for mere end én underviser.
Hvordan kommer du i gang?
Send en mail eller ring til: Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk og tlf. 24458770 eller Martin Søborg på martinsoeborg@goproces.dk og tlf. 2046 3560.
ECTS point
Når vi laver kompetencegivende kurser med ECTS point, opnår vi ret ofte støtte fra kompetencefonde og uddannelsesfonde.
Vi skræddersyr det kursus der passer til dig og din virksomhed

Hvordan kommer man i gang?

 

Når I vil undersøge, om et skræddersyet forløb er en mulighed for jer, arrangerer vi et møde mellem 1-2 konsulenter fra Go’Proces og de involverede hos jer.

 

Mødet varer et par timer, og på mødet afklarer vi jeres situation og behov – og om vi bordet rundt mener, at vi er et godt match.

Vi vil være interesserede i:

 • Hvordan situationen er hos jer lige nu og her?
 • Hvad er forhistorien?
 • Hvordan laver vi et forløb der er mest nyttigt for jer?
 • Hvad vil I gerne kunne efter forløbet?
 • Hvilke udfordringer og problemer bliver løst med forløbet? Og hvilke gør ikke?
 • Hvordan sikrer vi/ I afprøvning imellem kursusdagene
 • Hvordan måler og følger vi op på arbejdet under og efter forløbet?
 • Hvordan sikrer vi at forløbet er tæt koblet til strategi, ledelse og forretning?

Vi kommer 2 konsulenter til mødet med jer, fordi det kan give jer et indtryk af, hvem der kunne løse opgaven – og fordi vi altid laver back-up. Når vi sender en konsulent til jer, har vedkommende et bagland i Go’Proces, der kan hjælpe, sparre og sikre at opgaven løses sikkert.

 

Hvis I vælger at gå i gang med et skræddersyet forløb, forbereder vi det i et tæt samarbejde. På den måde får vi integreret jeres kontekst, sprog og ambitionsniveau på dagene bedst muligt.

Hvordan følger vi op på forløbet undervejs?

 

Vi følger tæt op. Vi mailer, taler i telefon, skyper og mødes. Vi gør alt det, der skal til for at udbytte og anvendelse kan sikres.

 

Efterhånden som vi bliver klogere – og det bliver vi undervejs, når vi lærer hinanden at kende – laver vi de tilretninger der skal til for at få det maksimale ud af forløbet.

Hvordan afslutter vi et skræddersyet kursus?

Selve kurset afsluttes typisk med fremmøde fra øverste ledelse. Her præsenterer og drøfter kursusdeltagerne deres tanker, arbejdsprocesser og resultater. Det kan være der er gode ideer, der skal gives videre, det kan være at ledelsen er i direkte dialog omkring en strategisk satsning.

 

Uanset om vi har været i gang i 5 eller 10 dage er en afslutning med øverste ledelse, en rigtig god måde at understrege og anerkende vigtigheden af forløbet, resultaterne og arbejdsindsatsen.

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer, og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister
– Få mere at vide ved at kontakte Mia Søiberg på tlf. 24458770 eller mail miasoiberg@goproces.dk.