fbpx

Rikke Kajhøj

 

INDEHAVER OG CHEFKONSULENT

Nøgleord: Nysgerrig, anerkendende og kreativ

Chefkonsulent hos Go’Proces i 14 år

Rikke Kajhøj proceskonsulent hos Go'proces
Kontakt Rikke Kajhøj på rikkekajhoj@goproces.dk eller på 40181872

Chefkonsulent

Jeg er chefkonsulent og arbejder især med at skabe tryghed, så svære processer bliver konstruktive processer. Mit arbejde er præget af min vilje til at gøre en forskel og til at skabe gode og virkningsfulde udviklingsprocesser.

 

Nysgerrighed, udfordrende og kreative metoder og humor er hjørnesten for mig.

 

Jeg har en baggrund fra Informationsvidenskab med speciale i meningsdannelse i systemiske processer og et Certificate in Systemic Leadership and Organisation fra University of Bedfordshire. Jeg har en Supervisoruddannelse fra Albatros.

 

 

Mit arbejde

Jeg varetager facilitering af udviklingsprocesser og underviser i procesledelse på interne uddannelsesforløb. Jeg arbejder anerkendende og forsøger at folde muligheder, arbejdsglæde og relationer ud.

 

Jeg er optaget af udviklingen af nye processer og metoder til brug i udvikling af samarbejde og teams. I den sammenhæng er det vigtige, at man kan mærke pointerne og læringen, og at man kan gå direkte ud og anvende det nye i sit daglige arbejde.

 

Jeg underviser på efteruddannelser og kurser hos Go’Proces og Albatros-Supervision.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Gennemgående proceskonsulent i et længere kompetenceudviklingsforløb med undervisning på alle lederniveauer i en privat virksomhed.
  • Ansvarlig proceskonsulent i flere daginstitutioner i arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø
  • Uddannelsesforløb om procesfacilitering til 44 projektledere i DR
  • Kursusforløb om kommunikation i samarbejde- og kunderelationer til tekniske medarbejdere i DR.
  • 1 års mødeledelse for Tatarklubben, som er et netværk af marketing- og kommunikationsdirektører for de 100 største virksomheder i Danmark
  • Forandrende samtaler der skal styrke samarbejdet mellem ledende oversygeplejerske og afdelingssygeplejerske

 

 

Resten af mit liv

Jeg bor på landet nord for København med min mand og mine to drenge. Vi bruger fritiden ude i køkkenhaven og sover ofte i shelter. Vi nyder at invitere venner på overnatning med brætspil. Og helt personligt slapper jeg af med at lave mad og gå til motionstennis.

Her møder du Rikke som underviser og facilitator:

Proceskonsulent uddannelse 1&2
Proces i praksis
Kontakt Rikke Kajhøj på rikkekajhoj@goproces.dk eller på 40181872