fbpx

Go’Proces tilbyder refleksive kurser til alle deltagere fra proceskonsulentuddannelsen (PKU) til en særlig god pris. Tag en gæst med. Gæsten betaler samme fordelagtige PKU-pris som ellers kun tilbydes tidligere pku’er!

Den lange proces
– Hvordan bygger man lange adfærdsændrende processer?

På Go’Proces har vi nu et år arbejdet med en lang proces, hvor adfærdsændringen i organisationen var vigtig. Vi vil reflektere over processen og give bud på nogle af de processer, vi arbejde med. Vi vil glæde os til at høre jeres erfaringer med lange systemiske processer.

Konfliktsky: Når relationerne bliver truet

– organisationer der undgår konfliktfyldte diskussioner for at passe på den gode stemning.

Vi oplever, at det er svært at få givet den nødvendige feedback, som optimerer det gode samarbejde og arbejdsopgaven. Tager du også for meget hensyn til den gode stemning og undgår derfor en (konflikt) feedback-samtale?

Proceskonsulentens kreative dag

– Væk med de gule post-it, væk med to & to walk and talk ture. Vi skal være kreative og finde nye redskaber til at ruske op i vores processer.

På Go’Proces bliver vi ofte spurgt, om vi ikke lige har en ny måde at lave gode samtaler på eller en ny kreativ idé til personalemødet. Derfor vil vi gerne invitere alle til at inspirere hinanden og dele kreative ideer. Målet er, at alle får nye ideer med hjem til personalemødet, lederseminaret eller det kollegiale team.

Se også: Netværk for proceskonsulenter