fbpx

Mia Søiberg

 

Chefkonsulent

Nøgleord: Helhed og handling

Konsulent hos Go’Proces i 20 år

MiaSøiberg
Kontakt Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk eller på 24458770.

Chefkonsulent

Jeg er systemisk chefkonsulent, og jeg bevarer overblik i selv meget komplekse sammenhænge.

 

Jeg er god til at skabe mening og vise sammenhængen mellem visioner, strategi og praksis. Jeg er optaget af at opfylde de mål, jeg er med til at arbejde for, og jeg er en fortrolig samtalepartner, når det brænder på.

 

Jeg er ikke bange for at tage ved, og mine nøgleord må være helhed og handling.

 

Jeg har mange års træning i at bevæge mig på alle niveauer af en organisation, og som leder, har jeg selv hånden på kogepladen. Det giver mig dyb respekt for de udfordringer, andre ledere står overfor.

 

Jeg har en humanistisk kandidatgrad fra Aarhus Universitet med speciale i læringsteori.

Mia har rutine, erfaring og nærvær - hun kan proceskonsulentens håndværk. Samtidig har hun en dejlig personlighed - hun er en, man har tillid til. Det, kombineret med hendes stærke værktøjer, gør, at man trygt kan overlade sine processer til Mia. Hun er bare dygtig - sådan er det

Peter Fabricius, Souschef hos ErhvervSilkeborg

Mit arbejde

En af mine funktioner er at være mødeleder, så alle mødets deltagere kan koncentrere sig om dagsorden og indhold – og samtidig være trygge ved at mødet har fremdrift og afvikles i en god tone.

 

En anden funktion er at være sparringspartner for ledere, der vil og skal ændre adfærd, og styrke deres samarbejde med kolleger og/eller medarbejdere. Træningen er hverdagsnær, venlig og meget konkret.

 

Jeg fungerer derudover ofte som interim leder, hvor jeg leder i stedet for eller ved siden af en leder. Det kan være i forbindelse med sygdom, når en stilling er ubesat, eller i forbindelse med ekstra belastning.

 

Perioden kan strække sig over uger eller halve år – og være på fuld- eller deltid. Jeg har stået for mange strategiske uddannelsesindsatser, som skaber adfærdsændring og ændring af tilgang til opgaverne.

 

Uddannelsessamarbejde

Go’Proces har et veletableret uddannelsessamarbejde med Professionshøjskolerne VIA, UCC og UCL. Men derudover er jeg fagcensor hos Kaospiloterne, en fast del af Aarhus Universitets Censorkorps og ekstern lektor ved Professionshøjskolen UCC.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Sidemandsledelse på direktionsniveau hos Orbicon, rådgivende ingeniører. Fra jan 2017
  • Organisationsudvikling og implementering af nye samarbejdsformer på såvel ledelses- som medarbejderniveau i Teknik og Miljø i Aarhus Kommune. Chefkonsulent med stedfortræderfunktion. Samarbejdet har været i gang siden medio 2011.

 

 

Resten af mit liv

Jeg har tre drenge og en mand. En hund, et hus og en cykel. Jeg bliver rigtig glad af en gåtur ved havet og af at arbejde med keramik.

 

Jeg bruger min fritid på min skov, min have – og på at lave mad.

Her møder du Mia som underviser og facilitator:

Procesledelse og facilitering
Brugerinddragelse
Kontakt Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk eller på 24458770.