fbpx

Martin Aastrup Søborg

 

Freelance salgschef

Nøgleord: Nærværende og undersøgende

Freelance salgschef hos Go’Proces

Salgschef hos GoProces Martin Aastrup Søborg
Kontakt Martin Aastrup Søborg på martinsoeborg@goproces.dk eller på 2046 3560

Salgschef

Som freelance salgschef i Go’Proces er det min opgave, i samarbejde med vores konsulenter at undersøge hvordan markedet udvikler sig, og hvem der har behov, for vores ydelser. Derudover fokuserer jeg min tid på at sparre med vores konsulenter og udvikle nye og eksisterende ydelser.

 

Mit arbejde

Jeg har 15 års erfaring med salg, senest med ansvar for salg og rådgivning for et større telemarketingsfirma.

I sig selv synes jeg ikke, at salg som sådan er interessant, men jeg brænder for at finde ud af hvem der kunne have brug for det vi tilbyder i Go’Proces. For at fortælle folk om, hvad vi kan og for at sørge for at flere ved hvad man kan bruge os til.

 

Resten af mit liv

Når jeg holder fri, kan jeg bedst li’ at bruge tid med min kæreste og vores datter, samt hygge med venner og familie.
Ellers kan man som regel finde mig på vandet i min kajak eller på golfbanen sammen med go’e venner.”

Kontakt Martin Aastrup Søborg på martinsoeborg@goproces.dk eller på 2046 3560