fbpx

 

 

Lene Warming

 

Proceskonsulent, konfliktmægler og dialogtræner

Nøgleord: Tillidsskabende, klar, lethed i det svære

Freelance chefkonsulent hos Go’Proces fra januar 2020

Portrætfoto af Lene Warming, Freelance chefkonsulent hos Go'Proces

Proceskonsulent

Jeg arbejder med ledelse af processer i mange størrelser og på alle niveauer. Jeg er uddannet systemisk proceskonsulent, og min tilgang er anerkendende og ydmyg overfor oplevelsen af ”flere virkeligheder”. Men også klar og udfordrende i forhold til at øge gensidig forståelse og finde vej sammen.

 

Jeg rådgiver gerne – men giver ikke hvilket som helst råd. For mig skal et godt råd hvile på ordentlige principper. Principper om det, der skaber den mest konstruktive proces og den største tilfredshed også på den lange bane. Det er det, jeg prøver at give jer, når I arbejder sammen med mig.

 

Jeg er kandidat i kommunikation og har fokus på måden, kommunikationen foregår på. Også når det bliver vanskeligt. Om måden er god og konstruktiv, eller det modsatte, har direkte sammenhæng med graden af tilfredshed med selve resultatet. Derfor er måden – processen – så afgørende.

 

Konfliktmægler

Som uddannet konfliktmægler og neutral rådgiver har jeg god erfaring i at assistere parter i at finde en god løsning på det, de er kørt fast omkring.

 

Uanset om der er tale om to eller flere parter er det afgørende, at processen bliver oplevet som fair af den enkelte. Den oplevelse er jeg opmærksom på at skabe ved at give parterne plads til at komme til orde, tid og rum til at blive hørt, mulighed for indflydelse og en oplevelse af respekt.

 

Dialogtræner

En professionel samtale kan være vanskelig af mange forskellige grunde. Den kan være fuld af utilfredshed, vrede, frustration og kritik. Fuld af gråd og tårer. Eller fuld af uventede oplevelser eller slørede bemærkninger. Og den kan påvirke os til i situationen at blive den værste version af os selv. Det var slet ikke det, vi ville…

 

I vanskelige samtaler bliver vi ofte vores egen værste fjende. Derfor består den største del af træningen i at håndtere os selv i en samtale, der er vanskelig. Dernæst i at lære redskaber til at være i konstruktiv dialog med en anden om det, der er vanskeligt.

 

Jeg har mange års erfaring i at træne professionelle ledere og medarbejdere i Den vanskelig samtale, Den svære besked, Den konstruktive kritik samt Håndteringen af utilfredshed, beklagelser og klager.

 

Mit arbejde

Udover varetagelse af opgaver for Go’Proces er jeg underviser på Supervisionsuddannelsen hos Albatros- Supervision.

Jeg har min egen konsulentvirksomhed i Aarhus og arbejder også som freelance konsulent og instruktør for Styrket Borgerkontakt A/S i Danmark.

 

Eksempler på opgaver

  • Systemisk teamdannelse for samtlige medarbejderteams på Handicap Løgumgårde. Et forløb over 7 moduler over to år fra 2014-2016.
  • Supervision af medarbejderteams i Myndighedsafdelingen, Ældre og Handicap, Aalborg kommune, fra 2018.
  • Facilitator for læringsgrupper i Brønderslev Jobcenter med fokus på implementering af Empowerment-tilgang i den skriftlige kommunikation med borgeren. Forløb fra 2018-19.
  • Pilotprojekt om ”Nedtrappende skriftlig kommunikation” i samarbejde med Styrket Borgerkontakt og Arbejdsmiljø København. Medforfatter til bogen ”Træk på Tryk” (Forlaget Viemose), januar 2020.

 

Resten af mit liv

Jeg har to dejlige teenagebørn og en god mand. Dem nyder jeg at have hverdag sammen med i vores hjem i det nordlige Aarhus. Og dem nyder jeg at rejse rundt i verden med så tit det overhovedet kan lade sig gøre.

 

Når rejsebudgettet er brugt op, finder jeg glæde i gode venner, kirkeliv og madlavning.