Print Friendly, PDF & Email

Klaus Bakdal

 

Chefkonsulent

Nøgleord: at gøre erfaringer relevante

Konsulent hos Go’Proces

profil af Klaus Bakdal chefkonsulent
Kontakt Klaus Bakdal klausbakdal@goproces.dk eller på 3070 4060

Chefkonsulent, underviser og konfliktmægler

Jeg er chefkonsulent og arbejder med en bred vifte af opgaver; fra undervisning og storgruppefacilitering, til konflikthåndtering og coaching.

Mening og virkning udgør de basale bestanddele af det kompas, jeg forsøger at bringe med i mine opgaver. Hvis ikke det giver mening, så må vi gøre noget andet. Hvis ikke det virker, så må vi også gøre noget andet.

 

Teoretisk og metodisk har jeg et pragmatisk udgangspunkt, hvori fremdrift, vækst og bevægelse sker gennem at vi alle gør vores erfaringer så relevante som overhovedet muligt. Til det brug trækker jeg på egne erfaringer med systemiske, narrative, eksistensfilosofiske og kompleksitetsteoretiske tilgange.

 

Jeg har en kandidatgrad i planlægning fra RUC.

Desuden har jeg en 2-årig efteruddannelse som systemisk og narrativ konsulent (Inpraxis) og en 1-årig certificeret coachuddannelse (Attractor).

 

Jeg holder af at skrive, og har fortløbende gang i artikler, antologier og bøger.

 

 

Mit arbejde

Når jeg arbejder forsøger jeg generelt at lade virkning stå forrest. Hvad lader denne situation til at have brug for, og hvordan kan jeg bedst bidrage?

 

Når jeg underviser må det handle om, at finde og forhandle det møde mellem formidling af stoffet, og hvilken relevans dette stof har ind i deltagernes praksis.

 

Når jeg faciliterer må det handle om, at gøre procesdesigns og fortløbende valg så venlige som muligt for, at det der skal udspille sig bliver så relevant, nyttigt og perspektivrigt som muligt.

 

Når jeg konfliktmægler må det handle om hele tiden at have øje for det næste bedste skridt at kunne tage. I anerkendelse af- og ydmyghed overfor den alvor og tyngde, som de implicerede parter oplever.

 

Når jeg coacher må det handle om at provokere eksisterende forståelser, men altid med henblik på, at fokuspersonen kommer til at træffe mere kvalificerede valg på eget livs vegne.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Undervisning på kompetencegivende lederuddannelser.
  • Konflikthåndtering for adskillige kommuner og statslige enheder.
  • Afklaringsforløb for blandt andet beskæftigelsesministeriet.
  • Coaching for ledere og medarbejdere i blandt andet SKAT og Movia

 

 

Resten af mit liv

I min fritid retter jeg størsteparten af min opmærksomhed mod mine børn, biograffilm og skriblerier.

 

Men der er også plads til at læse tegneserier, sove til middag i weekenden, drømme om en ny forstærker og ellers forsøge at være opmærksom på de mange små vidundere i hverdagen.

Her møder du Klaus som underviser og facilitator:

Proceskonsulent uddannelse 1&2
Kontakt Klaus Bakdal klausbakdal@goproces.dk eller på 3070 4060