fbpx

Karina Falkenløve Elbech

 

Proceskonsulent

Nøgleord: Drivkraft, nærværende og udforskende
Freelance konsulent hos Go’Proces

Profil af Karina Flakenløve, proceskonsulent
Kontakt Karina Falkenløve Elbech på karinafalkenloeve@goproces.dk eller på 30513054

Proceskonsulent

Jeg driver forandring i praksis igennem konkrete og relevante spørgsmål. Spørgsmål får deltagere og organisationer til at udvikle de svar og den ændring af praksis, som de selv tager ansvaret for.

 

Jeg står på, at ejerskabet på tværs af organisationen er katalysator for at skabe reelle løsninger på udfordringer og nye tiltag, der skal forankres i dagligdagen. Som konsulent er jeg nærværende og udforskende, fordi jeg vil skabe tryghed og sætte standarden for at turde tænke anderledes om eksisterende rammer.

 

Jeg har en bachelor i Uddannelsesvidenskab suppleret med en kandidatgrad i Oplevelsesøkonomi, der giver mig et kreativt blik på læring og udviklingsprocesser. Jeg har en EMCC-akkrediteret certificering som systemisk coach og har taget en efteruddannelse i grafisk facilitering i Irland.

 

 

Mit arbejde

Jeg arbejder med kompetenceudvikling af medarbejdere og implementering af nye tiltag i organisationer. Det lærende rum, et knivskarpt design af processen og deltagernes egne input skaber det rette afsæt for udvikling.

 

Med min forståelse for læring ved jeg, at forankring efter en kursus dag foregår ude i praksis, og derfor insisterer jeg på at trække praksis med ind i læringsrummet.

 

Jeg underviser på proceskonsulentuddannelsen og i projektledelse hos Go’Proces. Her har jeg et særligt fokus på de kreative indspark. De genererer oplevelser og erfaringer som bliver til ændring af arbejdsrutiner på arbejdspladsen.

 

Eksempler på opgaver

  • Faciliteret læringsgrupper i forbindelse med et kompetenceudviklingsforløb på Aarhus Universitet
  • Underviser på den Faciliterende Socialrådgiver. Et forløb udviklet til Viborg kommune
  • Undervist lærere og åbne hold med forskellige faggrupper i grafisk facilitering.
  • Faciliteret inddragende workshops for en gadesidrætorganisation i udviklingen af et læringsforløb fra forskellige faggrupper.
  • Undervist bibliotekarer i et skift fra rollen som ekspert til facilitator af læringsfællesskaber for unge.

 

Resten af mit liv

Jeg elsker Aarhus og går tit på opdagelse i kulturlivet for at finde de skjulte skatte som Aarhus gemmer på.

Jeg dyrker sport som det afbræk i hverdagen, der giver mig den bedste mulighed for at koble af.

Ud over det så prioriterer jeg at tilbringe tid med min kæreste og med familie og venner spredt over hele Danmark.

Jeg dyrker havet og søger mod det så tit som muligt både om sommeren og om vinteren som vinterbader.

Her finder du Karina som underviser og facilitator:

Proceskonsulent uddannelse 1&2
Proces i praksis
Grafisk facilitering
Kontakt Karina Falkenløve Elbech på karinafalkenloeve@goproces.dk eller på 30513054