fbpx

Henrik Thomsen

 

Chefkonsulent

Nøgleord: Produktive forstyrrelser og bred indsigt

Konsulent hos Go’Proces i 10 år

Henrik Thomsen chefkonsulent og medejer hos goproces
Kontakt Henrik Thomsen på henrikthomsen@goproces.dk eller på 21450893

Chefkonsulent

Jeg er chefkonsulent med det evige mål at få strategier til at slå igennem i praksis. Jeg vil med andre ord se resultater. Jeg er uddannet både tømrer og pædagog, jeg har en Master i Voksenuddannelse og HR fra RUC, og jeg er certificeret proceskonsulent.

 

Alt det, plus min erfaring som tillidsvalgt og ansat i fagbevægelsen og som udviklingskonsulent i det offentlige, giver mig en dyb indsigt i vilkårene for hele organisationen. Mine kunder og samarbejdspartnere mærker især min store erfaring med at gennemføre forandringsprocesser, når jeg skræddersyer løsninger i samarbejde med kunderne.

 

Jeg har et skarpt blik for, hvad der kan skabe produktive forstyrrelser og gode omstændigheder for udvikling.

 

 

Mit arbejde

Jeg har forestået talrige udviklingsforløb for arbejdspladser, og jeg har været projektleder på en lang række større udviklingsprojekter.

 

Senest har jeg været udlånt på fuld tid gennem mere end et år, hvor jeg har understøttet genopretning og nyorientering af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune.

 

Mine arbejdsopgaver spænder fra sparring og coaching for ledelsesmedarbejdere, over tilrettelæggelse af leder- og projektlederuddannelse, til udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af store udviklingsprojekter og udviklingsopgaver.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Ansvarlig for understøttelse af genopretning og udvikling af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune (udlån på fuld tid).
  • Ansvarlig for udvikling og afvikling af et kompetenceudviklingsforløb for 350 medarbejdere på hjerneskadeområdet for 19 midtjyske kommuner. Forløb i tæt samarbejde med University College Lillebælt (UCL) og Social- og Sundhedsskolen Fredericia – Vejle – Horsens.

 

 

Resten af mit liv

Jeg er gift og har to voksne børn og to børnebørn til låns.

 

Jeg bruger dejlig tid med gode venner og lader op i sommerhuset hjemme i det nordlige Jylland, hvor der er højt til himlen og rigtig god brug for værktøj.

Her finder du Henrik som underviser og facilitator:

Procesledelse
Kontakt Henrik Thomsen på henrikthomsen@goproces.dk eller på 21450893
Henrik Thomsen – Medarbejdere

Henrik Thomsen
Medejer

  henrikthomsen@goproces.dk
  +45 87464040
  +45 21450893

Chefkonsulent med særlig interesse for, at få strategier og planlagte forandringer til at slå igennem i praksis

Henrik har stor erfaring med at gennemføre forandringsprocesser, og det mærker hans kunder direkte. Når han skræddersyer løsninger i samarbejde med kunderne, trækker Henrik på sit førstehåndskendskab til styring af store organisationer og viser skarpt blik for, hvad der kan skabe produktive forstyrrelser og gode omstændigheder for udvikling.

Henrik er en del af ledelsen i Go’Proces, og hans erfaring og kompetencer er også noget, vi internt nyder godt af.

Uddannelse

Henrik er uddannet tømrer, pædagog, Master i Voksenuddannelse og HR fra RUC samt certificeret proceskonsulent.
Bag sig har en Henrik desuden en lang erfaring som tillidsvalgt og ansat i fagbevægelsen og en mangeårig praksis som udviklingskonsulent i det offentlige.

Baggrunden giver Henrik indsigt i mange forskellige arbejdsområder, som han tager med ind i ethvert samarbejde. Det gør ham i stand til på flere niveauer at sætte sig ind i vilkår, både for den enkelte og for hele arbejdspladsen, når forandringer skal udvikles og implementeres i praksis.

Opgaver

Henrik har erfaring fra talrige udviklingsforløb for arbejdspladser, ligesom han har været projektleder på en række større udviklingsprojekter og -opgaver. Indenfor det seneste har han, udlånt på fuld tid gennem mere end et år, understøttet genopretning og nyorientering af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune.

Henriks arbejdsopgaver spænder fra sparring og coaching for ledelsesmedarbejdere, over tilrettelæggelse af leder- og projektlederuddannelse,  til udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af store udviklingsprojekter og udviklingsopgaver.

Han er samtidig ekstern lektor ved Professionshøjskolen UCC.

Eksempler på Henriks arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for understøttelse af genopretning og udvikling af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune (udlån på fuld tid).
  • Udvikling og gennemførelse af leder- og projektlederuddannelse for såvel offentlige som private arbejdspladser.
  • Udvikling af uddannelsesforløb til ledere og medarbejdere med udviklingsopgaver, der sætter deltagerne i stand til at bruge procesfaciliteringens metoder og tilgange i deres daglige arbejde.
  • Sparring/ coaching af ledere og ledelsesgrupper.
  • Ansvarlig for udvikling og afvikling af et kompetenceudviklingsforløb for 350 medarbejdere på hjerneskadeområdet for 19 midtjyske kommuner i tæt samarbejde med University College Lillebælt (UCL) og Social- og Sundhedsskolen Fredericia – Vejle – Horsens. I denne forbindelse planlægning og facilitering af uddannelsesforløbet, Styring af komplekse sager, med formålet at give deltagerne indsigt i og praktiske metoder til ledelse af processer og det gode samarbejde i – og på tværs af kommunerne, til gavn for borgere med erhvervet hjerneskade.