fbpx

Henrik Thomsen

 

Chefkonsulent

Nøgleord: Produktive forstyrrelser og bred indsigt

Konsulent hos Go’Proces i 10 år

Henrik Thomsen chefkonsulent og medejer hos goproces
Kontakt Henrik Thomsen på henrikthomsen@goproces.dk eller på 21450893

Chefkonsulent

Jeg er chefkonsulent med det evige mål at få strategier til at slå igennem i praksis. Jeg vil med andre ord se resultater. Jeg er både tømrer, klubpædagog og pædagog – og jeg jeg har en Master i Voksenuddannelse og HR fra RUC. Desuden er jeg certificeret proceskonsulent.

Alt det, plus min erfaring som tillidsvalgt og ansat i fagbevægelsen og som udviklingskonsulent i det offentlige, giver mig en dyb indsigt i vilkårene for hele organisationen. Mine kunder og samarbejdspartnere mærker især min store erfaring med at gennemføre forandringsprocesser, når jeg skræddersyer løsninger i samarbejde med kunderne.

Jeg har et skarpt blik for, hvad der kan skabe produktive forstyrrelser og gode omstændigheder for udvikling.

 

 

Mit arbejde

Jeg har forestået talrige udviklingsforløb for arbejdspladser, og jeg har været projektleder på en lang række større udviklingsprojekter.

Senest har jeg i et længerevarende samarbejde med Københavns Kommune arbejdet på at øge kvaliteten i uddannelsesarbejdet på plejecentre og hjemmeplejen.

Før det har jeg været udlånt på fuld tid gennem mere end et år, hvor jeg har understøttet genopretning og nyorientering af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune.

Mine arbejdsopgaver spænder fra sparring og coaching for ledelsesmedarbejdere, over tilrettelæggelse af leder- projektleder- og konsulentuddannelse, til udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af store udviklingsprojekter og udviklingsopgaver.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Projektleder for samarbejde med Københavns kommune omkring kvalitetsløft for uddannelsesarbejdet på plejecentre og hjemmepleje
  • Ansvarlig for understøttelse af genopretning og udvikling af byggesagsbehandlingen i Aarhus Kommune (udlån på fuld tid).
  • Ansvarlig for udvikling og afvikling af kompetenceudviklingsforløb for 350 medarbejdere på hjerneskadeområdet for 19 midtjyske kommuner.
    Forløb i tæt samarbejde med University College Lillebælt (UCL) og Social- og Sundhedsskolen Fredericia – Vejle – Horsens.
  • Gennemførelse af talrige interne uddannelsesforløb i ”Procesfacilitering i Praksis” i kommuner over hele landet

 

 

Resten af mit liv

Jeg er gift og har to voksne børn og to børnebørn til låns.

Jeg bruger dejlig tid med gode venner og lader op i sommerhuset hjemme i det nordlige Jylland, hvor der er højt til himlen og rigtig god brug for værktøj.

Her finder du Henrik som underviser og facilitator:

Procesledelse
Kontakt Henrik Thomsen på henrikthomsen@goproces.dk eller på 21450893