Gustav Friberg
17037
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17037,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Print Friendly, PDF & Email

Gustav Friberg

 

Chefkonsulent

Nøgleord: ”Hvad gør vi i morgen?”

Konsulent hos Go´Proces i 11 år

Gustav Friberg chefkonsulent
Kontakt Gustav Friberg på gustavfriberg@goproces.dk eller på 30704060

Chefkonsulent

I mit arbejde som chefkonsulent er spørgsmålet ”Hvad gør vi i morgen?” altid et omdrejningspunkt, fordi værdien af processen skal være synlig og konkret.

 

Det er min faste overbevisning, at processer skal skabe ejerskab og kun har værdi hvis de bliver omsat til handling og mening i det daglige.

 

Jeg har en baggrund som multimediedesigner med specialisering i storytelling.

 

Jeg har en kandidatgrad i Interpersonel kommunikationsteori fra Aalborg Universitet og har desuden efteruddannet mig inden for konflikthåndtering og mediation på Center for Konfliktløsning.

 

Jeg har gennem en årrække specialiseret mig indenfor aktørinddragelse og har været involveret i talrige forløb med borgere, brugere og beboere.

 

 

Mit arbejde

Jeg arbejder med udviklingsprocesser med vægt på organisationskommunikation, aktionslæring og transfer.

 

Jeg har fokus på kommunikationens betydning for relationerne, samarbejdet og organisationens trivsel og kultur.

 

Jeg arbejder med udviklingsprocesser via fokus på relationer og det tværs-organisatoriske samarbejde, idet jeg tror nøglen til forandring netop ligger her.

 

Jeg underviser efteruddannelser og kurser hos Go’Proces og Albatros-Supervision i Aarhus og København og er ekstern lektor ved Professionshøjskolen UCC.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Idéudviklings og selektionsproces for Slesvigsk Parti. En inddragende proces med det formål at skabe rammer for at deltagerne kunne identificere, udvikle og selektere politiske ”kæpheste” frem mod det kommende kommunal- og regionsrådsvalg
  • Procesforløb for Danske Erhvervsskoler og Gymnasier – Lederne, bl.a. med det formål at skabe fælles forståelse for foreningens DNA og vision fremadrettet
  • Procesforløb for arkitektfirma med fokus på borger/bruger involvering i forbindelse med kommende byggeri på Aarhus Havn, ”Generationernes Hus”
  • Udvikling af procesdesign og facilitering af lederevaluering i Københavns Kommune, med fokus på kvalitativ metode. Underviser og træner af internt konsulent-team forud for og sideløbende med gennemførslen af selve lederevalueringen
  • Skolesammenlægning i Viborg ”2 skoler flytter sammen” – samarbejde mellem skoleledelser, bestyrelser, kommune og arkitekter

 

 

Resten af mit liv

Jeg er gift og har 3 børn. Vi bor i en forstad til København, og tid sammen med familien er hovedomdrejningspunktet i mit liv.

 

Jeg lader op med sport, herunder fodbold og tennis og en surftur, når bølger og kalender passer sammen.

Kontakt Gustav Friberg på gustavfriberg@goproces.dk eller på 30704060
Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister.