fbpx

Christina Gamborg Holm

 

Proceskonsulent

Nøgleord: Analyse og venlig vedholdenhed

Konsulent hos Go´Proces i 5 år

Christina Gamborg proceskonsulent ved go'proces
Kontakt Christina Gamborg på christinaholm@goproces.dk eller på 42637538

Proceskonsulent

Jeg er proceskonsulent og sætter en ære i at få forandringer til at finde sted på en ordentlig og relevant måde.

 

Jeg er optaget af at opnå mening og effekt på alle niveauer af en organisation. Jeg er venlig men direkte og ikke bange for at tage fat.

 

Jeg er uddannet BA i antropologi og humanistisk organisationsudvikling ved Aarhus Universitet og har en kandidat i Culture, Communication & Globalization med speciale i Leadership & Organization ved Aalborg Universitet.

 

 

Mit arbejde

Jeg designer og driver – eller hjælper andre med at designe og drive – processer og udviklingsforløb. Det kan være en skole, der ønsker sig fælles sprog for den didaktik, der praktiseres, en kommunal afdeling der skal have ryddet op i opgave-junglen, eller en kulturorganisation der skal have startet et nyt projekt op.

 

Jeg underviser efteruddannelser og kurser hos Go´Proces og Albatros-Supervision, og jeg lægger stor vægt på sammenhængen mellem deltagernes egne erfaringer og det nye, der kan læres.

 

 

Eksempler på opgaver:

  • Udlånt som konsulent hos Aarhus Kommunes Teknik & Miljø Forvaltning i Center for Miljø & Energi. Her fungerede jeg som intern konsulent i staben med den overordnede opgave at bistå i etableringen af det nye center bestående af 750 medarbejdere. Mit arbejde bidrog til at sikre, at centret udviklede sig i overensstemmelse med politiske pejlemærker og ledelsesmæssige værdier.
  • Underviser på et 2-årigt uddannelsesforløb på diplomniveau i samarbejde med Gøglerproduktionssskolen. Som en del af et samlet kompetenceløft for skolens personale i henhold til Erhvervsskolereformen.
  • Underviser på Proces i Praksis i både Vejle og Sønderborg kommuner. Forløbene var sammensat af deltagere fra forskellige kommuner, som på kursusdagene trænede metoder og værktøjer til at arbejde mere kvalificeret med deres daglige processer.

 

 

Resten af mit liv

Jeg har et meget aktivt fritidsliv med mest mulig tid i det fri. Heste, have og hygge er nøgleord. Min familie og mine venner fylder meget, og så nyder jeg det helt nære: En kop kaffe i solen på fortrappen, en ridetur i fint vejr og et godt grin.

Her kan du møde Christina som underviser og facilitator:

Proceskonsulent uddannelse 1&2
Proces i praksis
Kontakt Christina Gamborg på christinaholm@goproces.dk eller på 42637538